Fali Dekor Természetes Anyagból

Fali Dekor Természetes Anyagból. Az XPS lámpatestben ki van alakítva a 12Voltos LED tápegység helye valamint az öntapadós LED szalagot egyszerűen fel lehet ragasztani a fali lámpa belsejébe. ÚJRAHASZNOSÍTOTT Egy már felhasznált anyag újragondolása vagy éppen egy padláson talált 40-50éves faanyag használata közel áll a céghez.

Friss Stilus Alomfogo Medal Haza Diszek Innovativ Ajandekok Szel Dreamcatcher Termeszetes Anyagokbol Falra Dekor Kategoriaban Lakberendezes Brandslux News
Friss Stilus Alomfogo Medal Haza Diszek Innovativ Ajandekok Szel Dreamcatcher Termeszetes Anyagokbol Falra Dekor Kategoriaban Lakberendezes Brandslux News from brandslux.news

Dekor Varázs online falmatrica webáruház. Szalma jellegű természetes fűféleMinden darab kicsit más. Egyes felnőttek szeretnek száraz csokrokat paneleket.

Bővebb választék 2500-3000- Ft-tól 8000- Ft-ig.

Kör alakú fali polcos elem bankuan fűből amely egy természetes strapabíró anyag. 2003 óta készítünk elsősorban kézműves ajándéktárgyakat valamint reklámdekorációkat. Tapéta rendelés az online tapéta boltból. ÚJRAHASZNOSÍTOTT Egy már felhasznált anyag újragondolása vagy éppen egy padláson talált 40-50éves faanyag használata közel áll a céghez.